Achtergrond

Op mijn 18 de jaar ben ik als schoonheidsspecialiste mijn eigen praktijk begonnen en dat heb ik ruim 27 jaar gedaan. Inmiddels ben ik moeder van 3 zonen en werk ik al 14 jaar als coach op een aantal telefonische hulplijnen. Ik ben hooggevoelig, emphatisch, betrokken, hartelijk en kan goed en snel afstemmen. Met behulp van mijn analytisch vermogen doorzie ik snel situaties. Ik neem meer waar dan de gemiddelde mens, dat heb ik lang als een last ervaren maar inmiddels zie ik dat als een bijzondere kwaliteit. Dat is voor mij onderdeel van wie ik ben, hoe ik in het leven sta.

Helper van nature

Verder ben ik positief ingesteld, intuïtief, oplossingsgericht, ruimdenkend en heb een goed relativeringsvermogen.  Wat ik de afgelopen jaren over mezelf heb geleerd is dat ik van nature een helper ben. Ik help je graag vooruit in het leven.

Ervaringsdeskundige

Na zelf de nodige paden in mijn leven bewandeld te hebben, gebruik ik de lessen die ik daarbij heb opgedaan om waardevol te kunnen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak.
Als ervaringsdeskundige zit mijn kracht in het ondersteunen van persoonlijke groei en veranderingsprocessen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met HSP-en verlies/rouwbegeleiding.
Wil je meer weten, neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Jouw verhaal is mijn uitgangspunt!

Ik hoor graag van je, Elsbeth.