Levenservaring

Mijn eigen levenservaring, in combinatie met mijn heldervoelen, -horen, -zien en -weten en  analytische vermogens, zet ik in om duidelijkheid en overzicht te creëren. Na vele mensen te hebben begeleid weet ik dat het heel belangrijk is om juist in een moeilijke fase ondersteuning te krijgen. Weten wat de ander doormaakt, helpt om je begrepen te voelen.

Je mag jezelf zijn bij mij

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, waardoor ik dingen snel herken en me kan verplaatsen. Zo weet ik uit eigen ervaring hoe het voelt als je te maken krijgt met groot verlies. Ik ben in mijn leven meerdere mensen verloren die dichtbij mij stonden. Een rouwproces is zwaar, het kan je leven behoorlijk op stelten zetten. Je mag bij mij jezelf zijn, ook in je verdriet en je gemis.

 

Samen verder

En zeker als je dan de juiste tools krijgt aangereikt, kun je weer verder. Ik ben gevoelig, maar ook nuchter en aards en kan goed praktische adviezen of tools geven waar je mee vooruit kunt. Ik vind het belangrijk dat je, je begrepen, gezien en gehoord voelt. Ik begeleid mensen van alle leeftijden, omdat processen los staan van leeftijd. Ik kan een tijdje met je meelopen in tijden dat het niet vanzelf gaat. Afhankelijk van de hulpvraag kan dat kortdurend of iets langer zijn. ‘’Samen verder’’!