Coaching & Advies

coaching

Coaching & Advies

Coaching op maat

Na zelf de nodige paden in mijn leven bewandeld te hebben, gebruik ik de lessen die ik daarbij heb opgedaan, om diegene die het nodig heeft op een adequate manier te coachen en adviseren. Dat is altijd maatwerk. Als hooggevoelig persoon voel ik veel aan. Daarnaast gebruik ik mijn extra zintuigen en dat gaat vaak ongemerkt. Ik hoor vaak van cliƫnten dat het ze waardevolle inzichten oplevert. Vanuit mijn bewustzijn stem ik me af op jou zodat je antwoorden krijgt op vragen, situaties en patronen die op dat moment spelen in jouw leven.

Ondersteuning bij groei en verandering

Als ervaringsdeskundige zit mijn kracht in het ondersteunen van persoonlijke groei en veranderingsprocessen. Daarnaast heb ik ook jarenlange ervaring met HSP-begeleiding en het begeleiden van mensen met een burn-out. In juni 2022 heb ik de opleiding Orthomoleculaire therapie succesvol afgerond.

Orthomoleculair therapeut

Als orthomoleculair therapeut geef ik adviezen op het gebied van supplementen ter ondersteuning van een gezonde leefstijl. Met onze landbouwbemesting is het steeds moeilijker om voldoende voedingstoffen uit ons voedsel te halen, daarom is het belangrijk dat wij de nodige bouwstoffen aanvullen met kwalitatief goede supplementen.

Daarnaast ervaren wij in onze huidige maatschappij ook meer stress vergeleken met jaren geleden. Ken het je het gevoel veel bordjes en ballen in de lucht te houden? Ook daar werken supplementen stress reducerend.

In mijn praktijk verkoop ik supplementen om diverse vitale functies te ondersteunen. Ons lichaam kan bijvoorbeeld zelf geen magnesium of omega aanmaken, terwijl deze noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam. Soms heb je even net wat meer hulp of ondersteuning nodig om klachten te verminderen, om je gezondheid te optimaliseren. Ook bij chronische aandoeningen is het vaak raadzaam om niet aan symptoombestrijding te doen, maar om klachten bij de oorzaak aan te pakken. Ik help en adviseer je daar graag bij!