Ondersteuning bij

groei en verandering

Elk leven heeft zijn obstakels. Gebeurtenissen waardoor je vastloopt, een situatie waardoor je niet de beste versie van jezelf kan zijn. In die tijden bied ik graag een luisterend oor en reik ik je tools aan om verder te komen. Mijn kracht zit in het ondersteunen van persoonlijke groei en veranderingsprocessen. Mijn eigen levenservaring, in combinatie met mijn heldervoelen, -horen, -zien en -weten en  analytische vermogens, zet ik in om duidelijkheid en overzicht te creëren.

Reviews

Vanmiddag een heel verhelderend en fijn gesprek gehad met Elsbeth. Veel inzichten gekregen om mee verder te kunnen. Rustig en vertrouwd voelde dit gesprek, precies wat ik nu nodig heb. De juiste snaar rakend in m’n proces. Ik ben weer rustig en ga vol vertrouwen de toekomst in met de wetenschap dat alles zich op het op tijd zal aandienen. Ik durf weer te vertrouwen. Een aanrader omdat ze de dingen zegt waar ik echt mee vooruit kan. Je merkt aan Elsbeth dat ze snel doorziet en voel ik mij begrepen, heel fijn.

-Christina-

Dankjewel Elsbeth voor je ontspannen en ondersteunende woorden. Ze waren als een spiegel voor mij en mijn gevoel. Gezien worden, in het proces in wat ik nodig heb. Nogmaals dank!

-Sandra –

Hoi Elsbeth bedankt voor al je inzichten en heldere kijk op dingen. Ik spreek je al jaren, bijzonder hoe jij dingen kunt zien die je niet kunt weten. Je weet altijd met veel rust to-the-point te zijn.

Wat ik mooi vind is dat er precies naar voren komt wat ik op dit moment nodig heb en wat er belangrijk voor me is op dit moment. Je laat me altijd weer met een goed gevoel en vertrouwen vooruit kunnen. Het lukt me daardoor om beter bij mezelf te blijven. 

-Judith-

Ik heb Elsbeth leren kennen als een integere en inlevende coach. Haar kracht zit in het begeleiden van mensen m.b.v. haar brede levenservaring en haar helderhorendheid, -wetendheid, -ziendheid en -voelendheid. Die combinatie maakt haar uniek en samen met haar innerlijke rust vond ik het heel fijn om met haar te werken. Elsbeth zou ik dan ook zeer aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een coach die zich goed kan afstemmen op wat hij/zij op dat moment nodig heeft.

-Erwin-

Vorige week een consult gehad met Elsbeth. Dat was een positieve ervaring. Ze is vriendelijk, begripvol, rustig en geeft duidelijke antwoorden. Ze gaf zelfs antwoorden op vragen die ze niet kon weten en klopte. Ze zei dingen waar ik echt iets mee kon, waar ik mee vooruit kan. Nog lange tijd heb ik er een prettig gevoel aan over gehouden.

-Geert-

Elsbeth is een zuiver, oprecht en warm mens. Ik heb ervaren dat zij haar werk doet vanuit haar hart en daar ben ik haar dankbaar voor. Je consulten zijn erg goed en to-the-point.

Ze hebben mij duidelijkheid en inzichten gegeven in de processen waar ik in zit.

-Dilys-

Elsbeth heeft het vermogen om de vraag achter de vraag te zien. Ze begeleidt fijngevoelig en ze ziet de verbanden. Ze is echt een helper die ten dienste staat aan mensen met verschillende hulp vragen. Elsbeth heeft een lichte energie en is heel erg fijn om bij te zijn! Ik ben haar dankbaar voor wat ze voor mij doet.

-Karin-